Abonner via RSS

Tidvis lekent da Ridabu knuste Stange 3

08 sep 2011

written by Black River Park

16. serierunde 5.div avd. 5 – Stange gress

Stange 3 7’er – Ridabu IL 3-14 (1-5)

0-1 Magnus Kalland

0-2  Magnus Kalland

0-3 Magnus Kalland

0-4 Vegard Lunde

1-4

1-5 Ole Kristian Brodal Sveen

1-6 Vegard Lunde

1-7 Ole Kristian Brodal Sveen

1-8 Ole Johnny Sundt

1-9 Ole Johnny Sundt

1-10 Ole Johnny Sundt

2-10

2-11 Ole Johnny Sundt

2-12 Vegard Lunde

3-12

3-13 Magnus Kalland

3-14 Kim Klungland

Gult kort: Audun Wennersgaard, Kim Klungland og Ole Kristian Brodal Sveen

Ridabu (2-3-1): 21. Sturle Wennersgaard – 19. Audun Wennersgaard, 5. John Henrik Harvey – 8. Stefan Rønning, 10. Magnus Kalland, 27. Mathias Olastuen – 17. Ole Johnny Sundt

Vegard Lunde, Ole Kristian Brodal Sveen og Kim Klungland spilte også.

Ridabu viste til tider storhet i oppgjøret mot Stange 3 torsdag kveld. Flere gode kombinasjoner og lekent pasningsspill kunne ført til langt flere scoringer enn de 14 som de blå tilslutt klarte å få inn bak Stange 3 sin beste mann, den neste 2 meter høye keeperen.

Kun fire av spillerne som startet kampen mot Nes forrige torsdag var med til Stange, ettersom en lang sesong har satt sin fysiske spor hos flere. En av styrkene til årets Ridabu-lag er at det er en utrolig jevn spillergruppe, og at selv om man mangler flere av de antatt beste, stiller man uansett et slagkraftig mannskap som er i stand til å slå de fleste i avdelingen.

Stange tviholder på naturgress, noe de selvfølgelig skal ha skryt for, men med store nedbørsmengder de siste dagene, lignet underlaget flere steder mer en åker, enn ei ordentlig fotballbane. Dette var selvfølgelig likt for begge lag, men ettersom Ridabu sine menn over linja hadde et langt høyere teknisk nivå, ble dette i utgangspunktet enda vanskeligere for Stange enn for Ridabu. Med tanke på at Ridabu vant hele 19-2 i vårens oppgjør, ville alt annet enn en borteseier i denne kampen være en ordentlig oddsbombe.

Magnus Kalland har vært en av sesongens store spillere, og dominerte stort i første omgang, der han blant annet satte inn de tre første scoringene til Ridabu. Dette er Kalland sitt første hat-trick på seniornivå. Morsomt for en av Torstingbuveiens tre største sønner, som er mest kjent for sine defensive kvaliteter. Kalland skulle også signere seg for enda en scoring senere i kampen, og endte dermed opp med fire scoringer. Lekent.

Trener Vegard Lunde har vært effektiviteten selv denne sesongen, og er den mest effektive Ridabuspilleren i form av antall mål pr minutt. Denne statistikken gjorde han heller ikke skam på denne kvelden, der han satte inn tre nye scoringer, og står nå med 10 scoringer denne sesongen. Ikke ille for en spiller som stort sett har stått på sidelinjen og ledet sine tropper.

Ole Johnny Sundt trivdes også svært godt ute på den tunge gressbanen, og viste flere ganger at fotballverden kan ha gått glipp av noe dersom de offisielle banemålene hadde vært halvert og offsideregelen ikke hadde vært oppfunnet. Sundt scoret til slutt fire mål, og var nest sist på ytterligere fire. Verdt å notere seg er det også at Sundt scoret ekte hat-trick, da han scoret en med høyre, en med venstre og en med hodet.

Stefan Rønning og Ole Kristian Brodal Sveen var også svært sentrale i det som foregikk i den offensive spillet. Stefan noterte seg for fem assist, mens Brodal Sveen fikk to nye scoringer, og er dermed oppe i åtte mål totalt denne sesongen. Godt gjort for en spiller som stort sett har herjet på høyreback i år.

Kim Klungland fikk æren av å sette inn dagens siste, noe som også var hans første i Ridabudrakt. Moro for Kim som har vært borte store deler av sesongen. I tillegg til målet var Klungland solid i det defensive spillet sammen med Audun Wennersgaard og John Henrik Harvey. Disse tre gjorde det tidvis svært enkelt for keeper Sturle Wennersgaard, som også denne kvelden måtte ta på seg hanskene.

En som ikke noterte seg for scoring, men som likevel var blant de virkelig store aktørene torsdag, var banens yngste Mathias Olastuen. Olastuen er kun 17 år gammel, men spiller fotball på en måte som skulle tro han spilte sin 325 offisielle A-kamp. Med ro og overblikk, geniale små stikkere og glimrende posisjonering gjorde han det nesten helt umulig for de røde fra Stange å få tak på. Unge Olastuen var også millimetere fra å score dagens mål, men keeper lå glimrende oppe i hjørnet og fikk to fingre på Olastuens glimrende volleyskudd på slutten av kampen.

Ridabu kunne med sin 14-3 seier notere sin 14 seier for sesongen, og er nå to kamper fra å gå ubeseiret gjennom sesongen. Neste uke spiller Ridabu sine to siste kamper med under 24-timers mellomrom, da de fredag kveld møter Ådalsbruk og lørdag formiddag avslutter seriesesongen med kamp mot Ottestad 2.


Legg att en melding

*

Design 83.no © 2019 Black River Park