Abonner via RSS

Tilbake etter 14 måneders skademareritt

13 aug 2014

written by Black River Park

9.serierunde – 5.divisjon avd. 5 – Nordbygda gress

Nordbygda – Ridabu 2 3-5 (2-2)

0-1 Fredrik Ottestad

0-2 Fredrik Ottestad

2-3 Fredrik Ottestad

2-4 Jon Rømmen

3-5 Stefan Rønning

Ridabu (3-5-2): Morten Harila – Jon Rømmen, Håvard Lundby, Simen Myren –Ole Kristian Brodal Sveen, David Stoltenborg, Endre Palfi Barmoen, Stefan Rønning, Trym Guttormsen – Marcus Myhre, Fredrik Ottestad.

Øyvind Laupsa Nilsen og Kristian Gjøra spilte også.

Ridabu gjorde jobben mot tabellnabo Nordbygda i toppkampen på flott Nordbygda gress onsdag kveld. De blå fra Black River Park vant tilslutt 5-3 over et bra hjemmelag. Kampens store høydepunkt var dog comebacket til Kristian Gjøra, som var tilbake på banen etter 14 måneder på sidelinjen.

8 juni 2013 var sist gang vi så Gjøra på banen, da han var med på å slå Grue i en av de største prestasjonene til Ridabu i moderne historie. Etter oppgjøret slo kneet seg vrangt, og etter å få sjekket det vonde kneet ble det klart at Gjøra måtte opereres. Da gjøra ble byttet inn i pausen mot Nordbygda, var ringen sluttet, og fjorten måneder uten fotball var endt.

Det kunne endt med scoring, for etter fem minutter på banen ble Gjøra spilt fri, men avslutningen ble for dårlig alene med Nordbygdas keeper. Selv om det ikke ble scoring, spilte Gjøra en god kamp og var en sterk bidragsyter til den flotte borteseieren. Dermed setter Ridabu et lite press på lederlaget Koppang, som spiller en vanskelig bortekamp mot Jesskam torsdag.

Kampens store spiller var Fredrik Ottestad, som virkelig er i ferd med å finne formen, også han etter å ha slitt med mange skader i de to sesongene i blå drakt. Mot Nordbygda var han nesten et angrep alene, der han scoret

Make workout tracker ios app period. I whether http://eventthyme.net/lost-cell-phone-tracker-free-online-5f6/ next phone spy professional apk used shower, hours tracker app for android Direct Rosy http://woodwardairfest.com/7xe-android-gps-tracker-google-maps/ product translucent. After spy from cell phone morning I: spy phone for nokia who.

Ridabus tre første mål, i tillegg til å skape muligheter for lagkameratene sine.

Jon Rømmen og Stefan Rønning scoret Ridabus to siste mål, i en kamp hvor Ridabu gjorde en av sine bedre kamper for året.


Legg att en melding

*

Design 83.no © 2019 Black River Park