Abonner via RSS

Tøff motstand venter Ridabu i kveld

27 apr 2012

written by Black River Park

I kveld, fredag, spiller Ridabu årets andre serie- og hjemmekamp da opprykksfavoritten Follebu kommer på besøk på Black River Park.

Follebu ble nummer 2 i fjoråets 4. divisjon, og startet denne sesongen med å slå det som trolig blir deres argeste konkurrent om opprykket, Faaberg 2-0. Ridabu stiller demed for første gang i seriespill under Vegard Lunde sin ledelse som outsider på hjemmebane, noe Lunde selv også bekrefter:
“Follebu skal være det beste laget vi har spilt mot under min tid som trener her, og vi har ikke råd til å gjøre store feil dersom vi skal komme fra denne kampen med poeng. Samtidig har vi trent på å møte god motstand i hele vinter. Kampen mot Fart var defensivt veldig bra, men vi blir straffet på dumme feil. Det samme gjelder Rena-kampen. Mot Trysil lærte vi hvordan vi ikke skal spille når vi møter motstand som skal være langt bedre enn oss pr nå.”

Lunde varseler også at det blir endringer på laget foran denne kampen:
“Vi har en stor spillerstall, og det fine med det er at vi har mange forskjellige typer å velge i. Selv om jeg var veldig fornøyd med de som startet sist, samt de som kom inn, er det ingen automatikk i at de samme er med fra start her. Ikke fordi noen spilte seg verken ut eller inn i forrige kamp, men rett og slett fordi jeg føler jeg trenger andre typer spillere på banen fra start i dag enn sist. I Ridabu er dette helt uproblematisk for spillerne. Vi er et lag med stor L”, avsluttet Lunde.

Troppen til kampen inneholder likevel kun en forandring. Øyvind Monsen gikk av med skade sist, og er ikke med i dag. Inn for han kommer Peder Pandum. Ellers er de samme spillerne fortsatt savnet med skade, der Lars Mikalsen virker å være nærmest et comeback i løpet av en uke eller to.

Kampstart på Black River er 19.30.

Møt opp for å støtte de blå i kanskje deres tøffeste hjemmekamp i nyere tid.


Legg att en melding

*

Design 83.no © 2019 Black River Park