Abonner via RSS

Kjemper for bedre plassering

23 sep 2013

written by Black River Park

I kveld tar Ridabu imot Elverum 2 til sesongens nest siste hjemmekamp på Black River Park. Selv om Ridabu er ute av kampen om medalje og NM-kvalifisering, samtidig som plassen i divisjonen er sikret, er det fortsatt mye å spille for skal vi tro Ridabu-trener Vegard Lunde.

“For vår del spiller det en rolle om vi blir nummer ni eller nummer fire. Vi visste allerede før sesongen at vi ikke kunne rykke opp, og etter vårsesongen var vi rimelig trygge på at vi ikke skulle rykke ned. Med utgangspunktet og kampprogrammet etter vårsesongen, så vi tidlig at det fantes en mulighet å kunne ta medalje eller klare NM-kvalifisering. Det gikk ikke, men at forsøket skal ende opp med en plassering dårligere enn den vi hadde i fjor, altså 8 plass, etter denne sesongen ville føltes kjipt både for meg personlig men også for spillergruppa. Vi bør ha en klar målsetning inn mot de siste tre kampene, og det er en sjuende plass eller bedre, slik at vi forbedrer plasseringen fra i fjor. En kortsiktig og god målsetning for en liten klubb som oss”, oppsummerer Lunde på spørsmål om sesongen i realiteten allerede er over.

Foran oppgjøret mot Elverum 2 får Ridabu trolig tilbake Magnus Kalland, som etter å ha trøblet med lysken tidligere i høst, måtte ut med en “slagskade mot foten” etter ti minutter mot Grue. Tilbake er også spisskometen Åsmund Jødahl og det internasjonale innslaget fra Danmark David Stoltenborg. Fra forrige kamp mangler dog Simen Halseth og Lars Mikalsen som begge måtte ut med skader, og ikke ble klar til dagens kamp. Martin Frøysjø og Christopher Nalum er også borte grunnet skole.

“Vi har heldigvis en forholdsvis stor tropp, så vi tåler noen forfall. Vi har fått utfordret bredden voldsomt i høst med unaturlig mye forfall, skader og sykdom, men føler at det er god bedring på dette nå. I kveld føler jeg at jeg har spillere som også kan endre kampbildet på benken, og da skal vi ikke klage i breddeidretten”, smiler Lunde.

Kampen på Black River har avspark 20.00. Oppdateringer får du på klubbens twitterprofil @RidabuIL.


Legg att en melding

*

Design 83.no © 2019 Black River Park