Abonner via RSS

Tre på rad for første gang?

18 jun 2013

written by Black River Park

Ridabu reiser tirsdag til Elverum for å møte Adeccoligaklubben Elverum sitt 2. lag. Foran kampen håper trener Lunde at en sportslig barriere kan brytes for første gang i 4. divisjon.

“Tre på rad”, sier Lunde kategorisk da BRP.no fikk audiens etter to over par på hull 12 tirsdag morgen. “Vi har hatt en evne til å følge opp gode prestasjoner med en dårlig, men i år virker det som om vi har lært noe av foregående sesonger. Borteseieren mot Engerdal var en god prestasjon, hjemmeseieren mot Grue var en fantastisk prestasjon, så nå satser vi på at vi kan følge opp og slå Elverum i dag.”

Ved seier mot Elverum vil Ridabu for første gang ha tre strake seiere i fjerde divisjon, og med det faktisk være med i toppsjiktet inn mot sommerferien. “Ved seier i kveld får vi faktisk to toppoppgjør før ferien mot Løten og Stange. Om ikke de oppgjørene var høydepunkt nok fra før, kan vi være med på å sette en ekstra spiss på dem med poeng i kveld”, avslutter Lunde.

Elverum 2 har variert noe i prestasjonene så langt i sesongen, noe som ikke er helt uvanlig for et rekruttlag. Hvilket mannskap som venter Ridabu er svært vanskelig å si, men i og med at Elverum sitt A-lag kun hadde tre innbyttere på benken i mandagens Adeccoligakamp, er det vel rimelig å tro at Ridabu kanskje er litt heldig med tanke på når de møter Elverum. På en annen side, er et juniorpreget mannskap som er dedikerte være langt verre enn å møte etablerte spillere som skal spille på 50%. Det blir uansett en tøff utfordring uavhengig av hvem som spiller i hvitt og svart.

Ferieavviklingen er i gang i Norge, og dermed også hos spillerne i 4. divisjon. Foran kveldens oppgjør mangler Ridabu Leo Brenden,  Espen og David Arnesen som alle er på ferie. Audun Ørsleie, Endre Barmoen og Kristian Gjøra står over med skader, mens på den positive siden så er Geir Anders Erlandsen endelig tilbake etter skaden som har holdt han utenfor siden slutten av april. Åsmund Jødahl er også tilbake i Ridabu sin tropp til denne kampen.

Kampstart på Elverum Stadion er 19.30. Følg twitteroppdateringer på @RidabuIL. Kamprapport får du her onsdag morgen.


Legg att en melding

*

Design 83.no © 2019 Black River Park