Abonner via RSS

Treningskamp mot Trysil i kveld

21 mar 2013

written by Black River Park

Med kun 29 dager igjen til seriestart, tester Ridabu torsdag kveld formen mot fjorårets topplag i 4.divisjon Trysil. Etter en lang oppkjøring med mye trening, blir det herlig å se gutta i aksjon igjen.

Trysil havnet tilslutt på 4. plass i fjorårets 4 divisjon. Med få utskiftninger foran årets sesong, er det liten grunn til å tro at Trysil ikke kan gjenta bedriften og vel så det kommende sesong. Det er med andre ord et meget godt lag som står på motsatt halvdel i kveld.

Foran oppgjøret mot Trysil i kveld varsler trener Lunde at han ville gi samtlige en sjanse til å vise at de har brukt vinteren godt, og at de har noe å bidra med når motstanderen er av Trysil sitt kaliber. Hele 20 spillere er kampklar i kveld, noe i praksis betyr at Lunde kommer til å bytte inn ni spillere inn på banen i løpet av kampen.

Ekstra hyggelig er det at Espen Dahl og Stefan Rønning er tilbake i kamptroppen. Dahl har stått på med egentreningen vinteren igjennom, noe som har gitt resultater i form av en kropp som nå ser ut til å funke. Etter to treninger med ball, har smertene vært til å leve med, og dermed går det mot et oppsiktsvekkende raskt comeback for midtstopperen. Rønning har ikke spilt siden bortekampen mot Vågå i fjor høst, er også han tilbake.
Nykommeren Fredrik Ottestad er også i kveldens tropp, det samme gjelder junioren Endre Barmoen som etter alle solemerker får sin meget fortjente A-lagsdebut i løpet av kvelden.

Til tross for 20 mann mangler utrolig nok en god del spillere. Av de som var forventet å være klare i kveld mangler kaptein Espen Arnesen, som er bortreist, mens Lars Mikalsen er ute grunnet sykdom.
Ellers er det en liten gruppe ute med skader, der det er verdt å nevne at Magnus Breilid er på rett vei etter beinbruddet i januar, men er neppe kampklar før et par måneder.

En kald mars måned har skapt problemer med å få Black River Park i stand, og pr nå er ikke vår egen hjemmebane kampklar. Heldigvis har Ridabu gode venner både fjern og nær – dermed går kveldens treningskamp mot Trysil på Briskeby. Kampstart kl. 20.30.

 


Legg att en melding

*

Design 83.no © 2019 Black River Park