Abonner via RSS

Treningspåske for revansjesugne skilpadder

06 apr 2012

written by Black River Park

Etter en vinter preget av delvis vanskelige treningsforhold, en skadeskutt spillertropp og svake resultater i treningskamper, som toppet seg med 6-0 tap mot Trysil, har Ridabu brukt påsken på alt annet enn å nyte hyttelivet. En revansjesugen spillertropp har gjennomført gode treninger, og en positiv vind har blåst inn for Black River Park to uker for serieåpningen mot Vågå.

Flere spillere ser nå ut til å nærme seg fullstendig skadefrie. Spesielt gledelig var det at Espen Dahl torsdag trente sin første økt på mange uker, og nå ser ut til å rekke seriestarten mot Vågå.
Sportssjef Sundt spilte torsdag på lag med Dahl og beskrev comebacket slik etter treningen:
“Dahl er helt konge – og dersom han nå kan spille en del kamper utover i sesongen er jo det som å få en ny klassespiller”.
Trener Lunde var også godt fornøyd med å få Dahl tilbake i gruppa.
“Vi har planlagt sesongen mer eller mindre uten Dahl, ettersom både vi og Dahl har vært lite optimistiske med tanken på kneskaden hans. Dersom det blir til at Dahl er kampklar, vil jo dette gi en ytterligere spiss i laget. Det ville vært helt fantastisk.”

Men de gode nyhetene stopper ikke der. Denne uken ble det også klart at tidligere Ottestad-spiller Marius Byenstuen entrer den blå drakten når han kommer tilbake fra studiene i Manchester i starten av juni. Byenstuen har trent med Ridabu i de fleste ferier og høytider de siste par årene, og er en klassespiller som vil gi Ridabu et større offensivt register med sin kraft og hurtighet, gode skuddfot og gode basisferdigheter.

Skjærtorsdagens trening var påskens treningshøydepunkt, der hele 20 spillere var samlet til en knallgod økt på Black River Park.
Konkurranseinnstinktet hos spillerne slo ut i full blomst da trener Lunde delte inn i tre lag og lot spillerne kjøre maks i 4 minuttersoppgjør i en uoffisiell, men prestisjetung Skjærtorsdagsturnering.

Grønt lag: Busterud (keeper), Dahl, Ole J, Pandum senior, Jonas og Hermann.
Svart lag: Morten (keeper), Myren, Brodal Sveen, Arild, Sturle, Byenstuen og Steinar
Rødt lag: Erken (keeper), Hans, Harvey, Ole Høistad, Halseth, Kalland og Peder

Totalt spilte hvert lag 10 kamper. Lunde delte ut straffer etter eget hode, og tidvis ble det scoret noen sinnsyke mål, men samtidig vartet de tre keeperne opp med flere kanonredninger.

Svart lag virket i starten helt utilnærmelig, og vant sine seks første kamper, til spesielt rødt lags store frustrasjon. Grønt lag var mer opptatt av at de var på gang, noe de beviste da de var de første som klarte å slå det svarte laget. Riktignok etter fire strake, ifølge dem selv ufortjente nederlag.
Dette knekte det svarte lagets selvtillitt fullstendig, og rødt lag kunne komme inn igjen i kampen om turneringsførsteplassen. Først slo de rødt, før de måtte gi tapt for et grønt lag som viste styrke mot slutten av turneringen. Litt overraskende ettersom de var det eneste laget med seks spillere.
Til tross for fire strake nederlag kunne dermed de svarte heve hendene over hodet – med sine 18 poeng – noe som holdt til førsteplass.
Rødt tok andreplassen med sine 15 poeng etter å ha slått de grønne i turneringens siste kamp. De grønne ble dermed stående med sine 12.

Etter treningen ble laget innvilget to dagers påskeferie, før Lunde samler troppene til trening igjen søndag.


Legg att en melding

*

Design 83.no © 2019 Black River Park