Abonner via RSS

Viktige fravær foran tøff bortekamp

02 mai 2012

written by Black River Park

Torsdag kveld reiser Ridabu til Stampesletta for å spille årets tredje seriekamp. På motsatt banehalvdel står Faaberg Fotball. Men da Ridabu reiser over Mjøsbrua for første gang denne sesongen, er det med tunge og viktige fravær, som trener Lunde helst ville vært foruten.

“Vi reiser til Lillehammer uten tre av våres kanskje viktigste spillere, det gjør ikke oppgaven spesielt lettere”, avslørte trener Vegard Lunde onsdag kveld. Simen Halseth, Espen Dahl og Magnus Breilid blir alle igjen på Hamar etter å ha pådratt seg små smeller i siste kamp mot Follebu.
“Alle forstår at disse tre betyr en hel del, men vi kapitulerer ikke av den grunn. Vi har gode alternativer og skal gi alt for å få med oss noe ut av dette oppgjøret”, avsluttet Lunde før han hastet inn døra på Norsk Tipping for å gjøre et ærlig dagsverk.

Det er ikke noe hvilket som helst fotballag som de blå skal bryne seg på torsdag kveld. Faaberg har tatt mål av seg å gjøre oppholdet i fjerde divisjon til så kort som mulig. Forrige sesong måtte laget ta den tunge veien ned fra tredje, men laget klarte å skrape sammen tjue poeng, noe som må sies å være solid.
Tirsdag spilte laget 1. runde i NM, hvor HamKam var motstander. Da Ridabu gjorde de siste forberedelsene til torsdagens kamp, kjempet Faaberg tidvis Kamma ut av stilen, og kvarteret før slutt var stillingen 3-3. Dessverre for Faaberg endte det med tap, men samtidig var det imponerende å spille såpass jevnt med fotballkretsens beste lag.

Det blir med andre ord en sikkelig utfordring for Ridabu. Selv om Faaberg må sies å være kjempefavoritter, noe bookmakerne Nordicbet og Betsafe bekrefter ved sin oddssetting på kampen (1,12 og 1,10 på hjemmelaget), skal kampen spilles før poengene deles ut.

Kampstart er 19.30.

PS! For de som ikke tar turen for å støtte de blå, kan man følge oppdateringer på Twitter i løpet av kampen (@RidabuIL), eller lese fyldig referat her rundt midnatt.


Legg att en melding

*

Design 83.no © 2019 Black River Park